Tiger Ginseng logo

5 gode grunner til å bruke Tiger Ginseng

Ginseng

Det er ingen nyhet av Ginseng har en rekke helsebringende effekter. Her har vi samlet 5 gode grunner til at du bør begynne med Ginseng!

Det finnes mange grunner til å bruke Ginseng. Her kommer våre 5 beste!

Alle helseeffekter er godt dokumentert, og det gjør Ginseng til en av de mest populære kosttilskuddene i Norden. TigerGinseng er et norskprodusert produkt som blant annet gir deg bedre konsentrasjon og mer energi.

1. Få bedre konsentrasjon

Etter passerte 40 år, taper vi flere nerveceller enn vi klarer å produsere, og dette fører til blant annet dårligere hukommelse og konsentrasjon. Med Tiger Ginseng kan merke bedring på både konsentrasjonen og hukommelsen.

Les også: Forskning og studier på Ginseng

  • Sliter du med dårligere konsentrasjon?
  • Glemmer ting du oftere enn tidligere?
  • Har du ikke nok overskudd i hverdagen?
Ginseng rot

2. Få mildere sykdomsforløp

Ginseng har en dokumentert effekt på immunforsvaret. Studier som er utført viser at gruppen som fikk Tiger Ginseng hadde litt færre forkjølelser per person. I tillegg slapp gruppen unna med mindre plager og færre dager med symptomer. I tillegg vil Tiger Ginseng hjelpe deg å opprettholde er godt immunforsvar.

Artikkelen fortsetter under annonsen

3. Få mer energi

Tiger Ginseng kan hjelpe med å stimulere fysisk og mental aktivitet hos mennesker som føler seg slitne og utbrente.

Det er gjort flere studier på at Tiger Ginseng har gitt mennesker som er slitne og utbrente mer energi og mindre utmattelse.

Tiger Ginseng er kjent for å ha god effekt på energinivået i kroppen, både fysisk og psykisk.

Det er gjort flere studier på dette, og det er bekreftet at ved å ta Tiger Ginseng ga det en økt følelse av energi hos personer som led av utmattelse.

4. Få et bedre immunforsvar

Ginseng har i flere tusen år styrket immunforsvaret til mennesker. Tiger Ginseng inneholder adoptogener, som hjelper kroppen din med å holde immunforsvaret i sjakk. Det virker omtrent som et antioksidant, og virker avgiftene og leverbeskyttende. Dermed øker den kroppens motstandskraft, og gir et bedre immunforsvar.

5. Få økt sexlyst

Tiger Ginseng blir kalt den naturlige Viagra, og har solid forskning bak den. Forskere har gjennomgått syv studier av rød ginseng og ereksjonsproblemer i 2008. De konkluderte med at det var bevis for effektiviteten av rød ginseng i behandlingen av erektil dysfunksjon.

Ginsenosider er et element som er tilstede i Panax ginseng-ekstrakt som viser seg å forbedre ereksjonen. Virkningen av Panax ginseng ser ut til å være mest effektiv for de med høye lipider i deres blod og metabolske syndrom. Denne urt er kjent for å ha alle egenskaper som kan redusere ereksjonsproblemer.

5/5
Jeg var utslitt når kvelden kom, og hadde ingen overskudd.
Nå har jeg endelig energi til å gjøre det jeg vil, og jeg er sjeldent syk.
Susanne, 62 år

Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng GRATIS* i 30 dager!