5 myter om potens hos eldre menn - og sannheten bak dem

Eldre menn er mer seksuelt aktive enn det du skulle tro.

Impotens er det vanligste seksuelle problemet blant eldre menn, og det er mer enn bare en fysisk utfordring; det er også en kilde til bekymring for selvfølelse og selvbilde. Mange forbinder potens direkte med sin egen følelse av maskulinitet. Men hvor mye av det du tror du vet om potens og aldring er basert på myter, og hvor mye er sannhet? Disse fem avsløringene skiller fakta fra fiksjon.

1. Myte: Eldre menn er ikke interessert i sex.

Sannheten: Seksuell lyst varierer fra individ til individ, men de fleste menn opprettholder en interesse for, og et ønske om, et aktivt seksualliv selv om de blir eldre.

 Forskning viser faktisk at over 90 prosent av norske menn mellom 60 og 75 år er seksuelt aktive. Er du en av dem? Med riktig støtte kan du fortsatt ha et tilfredsstillende seksualliv i mange år fremover. 

Kilde: Forskning.no

2. Myte: Det er kun legemidler som har effekt på potensproblemer hos eldre menn

Sannheten: I århundrer har tradisjonelle kulturer vendt seg til naturens skattkammer for å finne en løsning på seksuelle utfordringer. Ginseng, også kalt “naturlig viagra” har lenge vært kjent for sine potensfremmende egenskaper.

Ny forskning støtter nå dette, og viser at ginseng faktisk kan påvirke testosteronproduksjonen, noe som har en positiv effekt på potens. 

Studier viser også at ginseng kan forbedre blodsirkulasjonen og bidra til å redusere stress, to andre faktorer som kan påvirke seksuell funksjon.

Gjør dette for å oppnå ereksjon igjen:

  • Oppsøk nærhet med partneren din – regelmessige ereksjoner bidrar til å opprettholde god blodgjennomstrømning til penis, noe som virker forebyggende for utvikling av ereksjonsproblemer på et senere tidspunkt. 

  • Hold energinivået oppe – TigerGinseng kan øke din fysiske utholdenhet.

  • Ikke stress – Tigerginseng er et adaptogen, det vil si et stoff som kan hjelpe kroppen med å tilpasse seg og håndtere stress.

  • Ginseng inneholder stoffer som kan bidra til økt produksjon av nitrogenoksid i kroppen, som igjen kan øke blodstrømmen til penis og forbedre ereksjonsevnen. 
Intimitet er viktig for parforholdet og for din fysiske og psykiske helse.

3. Myte: Mindre lyst er en normal del av det å bli eldre.

Sannheten: Tidligere ble dette bredt akseptert, men endrede holdninger i befolkningen og fremskritt innen moderne medisin har forkastet denne myten. Ettersom menn føler seg mer komfortable med å snakke om seksuelle problemer, og nye behandlingstilbud dukker opp, er det ingen grunn til at menn ikke kan forbli seksuelt aktive i høy alder.

4. Myte: Potensproblemer er bare et psykologisk problem.

Sannheten: Selv om psykologiske faktorer som engstelse og stress kan påvirke potensen, er det ofte en kombinasjon av fysiske og psykologiske årsaker som ligger bak. En helhetlig vurdering kan bidra til å identifisere årsaken og lede veien for effektiv behandling.

5. Myte: Testosteron er bare viktig for unge menn og spiller ingen rolle for libido hos eldre.

Sannheten: Testosteron spiller en avgjørende faktor for mannlig libido uavhengig av alder. Med alderen opplever menn en gradvis nedgang i testosteronproduksjonen, og dette er direkte knyttet til redusert libido og seksuell funksjon. Mens det er sant at andre faktorer også kan påvirke seksuell lyst, er testosteron et kritisk element for menns seksuelle helse gjennom hele livet.

Seksuell helse er viktig livet ut. Selv om noen myter vil ha det til at potens svikter med årene, er sannheten at det finnes løsninger. TigerGinseng er et naturlig alternativ som har hjulpet mange menn. Ikke la alder stå i veien for dine intime stunder.

Prøv TigerGinseng gratis*i dag!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste TigerGinseng i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Tiger Ginseng boks