Tiger Ginseng logo

Anne-Lise (76) trosser alderen med Tiger Ginseng

Ny forskning på Ginseng viser interessante funn: Testgruppe med signifikant bedre hukommelse etter bruk av Ginseng.

Aldersrelatert tap av nerveceller medfører dårligere hukommelse

Når vi passerer 25 år, starter kroppens aldringsprosess. Denne prosessen skjer gradvis, og akselererer i takt med alderen. Nerveceller dør gjennom hele livet, men etter fylte 25 år klarer ikke kroppen å reprodusere like mange nerveceller som antallet som dør. Dette medfører at man får dårligere hukommelse, konsentrasjon og energinivå.

Kilde: Nasjonal digital læringsarena

Hukommelsen er ikke lenger noe problem

Anne-Lise (76) har trosset alderen og har en hukommelse og en konsentrasjon som få på sin alder. Hun har tatt Tiger Ginseng i mange år, og kan anbefale denne til alle som trenger litt mer energi, hukommelse eller konsentrasjon.

Hun har slitt med konsentrasjonen og hukommelsen, men det er en smal sak idag, til tross for at hun nærmer seg 80 år! Hun har tidligere følt seg sliten og hatt lite energi til å være med på aktiviteter med venner og familie, men etter hun begynte på Tiger Ginseng har hun fått det sosiale livet tilbake.

– Jeg føler meg rett og slett som ei veldig frisk og oppegående dame nå! Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle ha det så fint i en alder av 76 år. Tiger Ginseng har gitt meg muligheten til å få tilbake mitt sosiale liv, i tillegg til at jeg ikke lenger glemmer avtaler! 

 

Tiger Ginseng anne lise

Artikkelen fortsetter under annonsen

Brukt i Kina i flere hundre år

I flere hundre år har kinesere brukt Ginseng som tilskudd til sitt kosthold, for å opprettholde noen av kroppens viktige funksjoner som blir dårligere med alderen. I Norge er det først de siste årene vi har fått øynene ordentlig opp for denne fantastiske planten.

– Jeg er ikke i tvil om at jeg kommer til å bruke Tiger Ginseng resten av livet. Det er ikke aktuelt å gå tilbake til hverdagen der jeg ikke hadde overskudd eller dårlig hukommelse. 

Dette sier 76 år gamle Anne-Lise etter å ha brukt Tiger Ginseng. Resultatet av den nye studien vises altså i resultater, også i Norge.

Bedre hukommelse på tigerginseng.no

Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng GRATIS* i 30 dager!

For bedre

Konsentrasjon

For mer

Energi

For bedre

Hukommelse