DOKUMENTERT EFFEKT:

DOKUMENTERT EFFEKT:

Den naturlige løsningen mot ereksjonsproblemer

Den naturlige løsningen mot ereksjons-problemer

Viktig å ta tak i problemet tidlig

Ereksjonsproblemer kan ha en negativ innvirkning på et samliv på flere måter. Det kan redusere selvtilliten og føre til at en person føler seg utilstrekkelig eller mindreverdig. Det kan også skape stress og øke konfliktnivået i et forhold, spesielt hvis det påvirker evnen til å ha seksuell aktivitet. I tillegg kan ereksjonsproblemer føre til reduksjon i seksuell lyst eller interesse, noe som kan påvirke begge parters tilfredshet i forholdet. Derfor er det viktig å adressere ereksjonsproblemer åpent og søke råd fra en lege for å finne en løsning.

Ulike årsaker til problemet

Årsakene til ereksjonsproblemer kan være fysiske, psykiske eller en kombinasjon av begge.

Fysiske årsaker inkluderer aldersrelaterte endringer, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, overvekt, røyking, og misbruk av rusmidler.

Psykiske årsaker inkluderer uro/bekymringer,  relasjonsproblemer, og lav selvtillit. Medisiner noen kan også føre til ereksjonsproblemer. 

Det finnes en løsning på problemet​

Det hele handler om at vi ønsker å føle at manndom, styrke og maskuliniteten er intakt. Vi kan begynne å tvile på om vi duger.

Det snakkes sjeldent høyt om ereksjonsproblemer. Det er veldig trist, ettersom det er viktig og langt vanligere enn vi tror. Det er ingen hyggelig følelse å sitte med, men det finnes heldigvis enkle grep vi kan ta. 

Studier med dokumentert effekt

Ginseng har vært brukt i Kina i over 5000 år, og det er ikke uten grunn at dette kosttilskuddet er populært!

Det har de senere årene blitt populært til å behandle ereksjonsproblemer, og det er gjort flere studier som viser til at Ginseng faktisk er en naturlig måte å bli kvitt ereksjonsproblemene. 

Det ble utført en studie der det totalt var med 60 deltagere med mild eller moderate ereksjonsproblemer. Det ble utført en blindtest der deler av gruppen mottok placebo og andre delen mottok 1000 mg Ginseng 3 ganger om dagen.

Etter 12 uker kom det frem at placebo gruppen viste ingen endring, men  gruppen som mottok Ginseng 3 ganger om dagen var det 20 personer som rapporterte inn forbedret ereksjon. Dermed kan vi konkludere med at Ginseng kan være et effektivt alternativ til behandling av plager med ereksjonen. 

 

 

Kosttilskuddet mot ereksjonsproblemer

Ginseng er ofte ansett som en naturlig løsning for ereksjonsproblemer. Det sies å øke seksuell lyst, forbedre blodgjennomstrømningen til penis, og øke nivåene av testosteron, som alle kan bidra til å forbedre ereksjonen. Studier har vist at ginseng kan ha en positiv effekt på ereksjonsfunksjonen hos noen menn. 

 

 

5 Gode grunner til å bruke Tiger Ginseng

5 gode grunner til å prøve:

1. Få bedre konsentrasjon

Etter passerte 40 år, taper vi flere nerveceller enn vi klarer å produsere, og dette fører til blant annet dårligere hukommelse og konsentrasjon. Med Tiger Ginseng kan merke bedring på både konsentrasjonen og hukommelsen.

Les også: Forskning og studier på Ginseng

  • Sliter du med dårligere konsentrasjon?
  • Glemmer ting du oftere enn tidligere?
  • Har du ikke nok overskudd i hverdagen?

2. Få mildere sykdomsforløp

Ginseng har en dokumentert effekt på immunforsvaret. Studier som er utført viser at gruppen som fikk Ginseng hadde litt færre forkjølelser per person. I tillegg slapp gruppen unna med mindre plager og færre dager med symptomer. I tillegg vil Ginseng hjelpe deg å opprettholde er godt immunforsvar.

3. Få mer energi

Tiger Ginseng kan hjelpe med å stimulere fysisk og mental aktivitet hos mennesker som føler seg slitne og utbrente.

Det er gjort flere studier på at Ginseng har gitt mennesker som er slitne og utbrente mer energi og mindre utmattelse.

Ginseng er kjent for å ha god effekt på energinivået i kroppen, både fysisk og psykisk.

Det er gjort flere studier på dette, og det er bekreftet at ved å ta Ginseng ga det en økt følelse av energi hos personer som led av utmattelse.

old people bad memory

4. Få et bedre immunforsvar

Ginseng har i flere tusen år styrket immunforsvaret til mennesker. Tiger Ginseng inneholder adoptogener, som hjelper kroppen din med å holde immunforsvaret i sjakk. Det virker omtrent som et antioksidant, og virker avgiftene og leverbeskyttende. Dermed øker den kroppens motstandskraft, og gir et bedre immunforsvar.

5. Få økt ereksjon

Ginseng blir kalt den naturlige Viagra, og har solid forskning bak den. Forskere har gjennomgått syv studier av rød ginseng og ereksjonsproblemer i 2008. De konkluderte med at det var bevis for effektiviteten av rød ginseng i behandlingen av erektil dysfunksjon.

Ginsenosider er et element som er tilstede i Panax ginseng-ekstrakt som viser seg å forbedre ereksjonen. Virkningen av Panax ginseng ser ut til å være mest effektiv for de med høye lipider i deres blod og metabolske syndrom. Denne urt er kjent for å ha alle egenskaper som kan redusere ereksjonsproblemer.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng GRATIS* i 30 dager!

Kilder: