Dette bør du gjøre for å oppnå ereksjon igjen:

Prøv TigerGinseng GRATIS i dag!

Ikke fortsett med et samliv uten lyst og seksuell funksjon når du ikke må. Få tilbake manndommen og utholdenheten.

Bli kvitt ereksjonsproblemene, og få testosteronnivået opp igjen! TigerGinseng hjelper deg med å få tilbake både lysten og evnen. 

Nå kan du prøve gratis i hele 30 dager – helt uten kjøpsforpliktelser eller bindingstid. Fyll ut skjemaet, så sender vi en prøvepakke rett i postkassen umiddelbart!

INVITASJON

Prøv TigerGinseng GRATIS* i 30 dager!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng GRATIS* i 30 dager!

Ja takk, jeg bestiller TigerGinseng gratis i 30 dager, *jeg betaler kun kr 79 i porto/registreringsavgift. Påfølgende forsendelser blir levert automatisk hjem til meg hver 4. måned (kr. 214,75,- pr. måned inkl porto). Det foreligger ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser og leveransene kan stoppes eller endres når jeg selv ønsker det. Jeg bekrefter at jeg er over 18 år og har lest abonnementbetingelsene og personvernerklæringen.
TigerGinseng Happy Couple

Tiger Ginseng kan hjelpe par med å vedlikeholde seksuell funksjon og støtter helsen til reproduksjonsorganene.

Ginseng har vært brukt i Kina i over 5000 år, og det er ikke uten grunn at dette kosttilskuddet er populært!

Det har de senere årene blitt populært til å behandle ereksjonsproblemer, og det er gjort flere studier som viser til at Ginseng faktisk er en naturlig måte å bli kvitt ereksjonsproblemene.

Det ble nylig utført en studie der det totalt var med 60 deltagere med mild eller moderate ereksjonsproblemer. Det ble utført en blindtest der deler av gruppen mottok placebo og andre delen mottok 1000 mg Ginseng 3 ganger om dagen.

Etter 12 uker hadde placebo gruppen ingen endring, men gruppen som mottok Ginseng 3 ganger om dagen, rapporterte samtlige om forbedret ereksjon. Konklusjonen ble at Ginseng kan være et effektivt alternativ til behandling av plager med ereksjonen. 

Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng GRATIS* i 30 dager!