Revolusjonerende funn:

Revolusjonerende funn:

Få tilbake det seksuelle samlivet

Endelig kan du få samlivet tilbake!

De fleste menn opplever en eller annen gang problemer med ereksjonen og dette er normalt. Ifølge en undersøkelse som RFSU har gjort, kan mangel på ereksjon føre til lav selvfølelse, nedstemthet og usikkerhet i parforholdet. Hos menn i alderen 35–50 år har omtrent 11 prosent problemer med ereksjonen. I gruppen over 51 år gjelder det så mange som hver fjerde mann. Det betyr at ca. 290 000 norske menn har problemer med ereksjonen.

Ulike årsaker til problemet

  • Lave testosteronnivåer som kan føre til problemer med ereksjonen
  • Redusert blodstrøm til penis
  • Nevrologiske plager
  • Endokrine plager
  • Psykologiske årsaker
  • Operasjon i underlivet eller strålebehandling
  • Bivirkninger av visse legemidler
 
 
Tiger Ginseng

Det finnes en løsning på problemet​

Det hele handler om at vi ønsker å føle at manndom, styrke og maskuliniteten er intakt. Vi kan begynne å tvile på om vi duger.

Det snakkes sjeldent høyt om samlivsproblemer. Det er veldig trist, ettersom det er viktig og langt vanligere enn vi tror. Det er ingen hyggelig følelse å sitte med, men det finnes heldigvis enkle grep vi kan ta. 

Anses som et trygt og effektivt middel for økt fruktbarhet

Tiger Ginseng kan hjelpe par med å vedlikeholde ereksjonen og støtter helsen til reproduksjonsorganene.

Dette her skapt en etterspørsel etter kosttilskudd som har vist seg som trygge og virkningsfulle. Bruken av Tiger Ginseng har tatt til, siden rotekstraktet fra planten dertil også har vist seg å ha en positiv effekt på hukommelse og immunforsvar, i tillegg til at det ser ut til å være en direkte bevarende effekt på fruktbarheten.

5 Gode grunner til å bruke Tiger Ginseng

5 gode grunner til å teste dette:

1. Få bedre konsentrasjon

Etter passerte 40 år, taper vi flere nerveceller enn vi klarer å produsere, og dette fører til blant annet dårligere hukommelse og konsentrasjon. Med Tiger Ginseng kan merke bedring på både konsentrasjonen og hukommelsen.

Les også: Forskning og studier på Ginseng

  • Sliter du med dårligere konsentrasjon?
  • Glemmer ting du oftere enn tidligere?
  • Har du ikke nok overskudd i hverdagen?

2. Få mildere sykdomsforløp

Ginseng har en dokumentert effekt på immunforsvaret. Studier som er utført viser at gruppen som fikk Tiger Ginseng hadde litt færre forkjølelser per person. I tillegg slapp gruppen unna med mindre plager og færre dager med symptomer. I tillegg vil Tiger Ginseng hjelpe deg å opprettholde er godt immunforsvar.

3. Få mer energi

Tiger Ginseng kan hjelpe med å stimulere fysisk og mental aktivitet hos mennesker som føler seg slitne og utbrente.

Det er gjort flere studier på at Tiger Ginseng har gitt mennesker som er slitne og utbrente mer energi og mindre utmattelse.

Tiger Ginseng er kjent for å ha god effekt på energinivået i kroppen, både fysisk og psykisk.

Det er gjort flere studier på dette, og det er bekreftet at ved å ta Tiger Ginseng ga det en økt følelse av energi hos personer som led av utmattelse.

old people bad memory

4. Få et bedre immunforsvar

Ginseng har i flere tusen år styrket immunforsvaret til mennesker. Tiger Ginseng inneholder adoptogener, som hjelper kroppen din med å holde immunforsvaret i sjakk. Det virker omtrent som et antioksidant, og virker avgiftene og leverbeskyttende. Dermed øker den kroppens motstandskraft, og gir et bedre immunforsvar.

5. Få tilbake ereksjonen

Tiger Ginseng blir kalt den naturlige Viagra, og har solid forskning bak den. Forskere har gjennomgått syv studier av rød ginseng og problemer med ereksjonen i 2008. De konkluderte med at det var bevis for effektiviteten av rød ginseng i behandlingen av erektil dysfunksjon.

Ginsenosider er et element som er tilstede i Panax ginseng-ekstrakt som viser seg å forbedre ereksjonen.  

Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste TigerGinseng HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Tiger Ginseng boks

Kilder: