Tiger Ginseng logo

FORSKNING PÅ GINSENGS PÅVIRKNING PÅ IMMUNFORSVARET

Ny forskning på Ginseng viser interessante funn: Testgruppe med signifikant bedre immunforsvar etter bruk av Ginseng

Dårligere immunforsvar med alderen

Når vi passerer 25 år, starter allerede kroppens aldringsprosess. Denne prosessen skjer gradvis, og akselererer i takt med alderen. Nerveceller dør gjennom hele livet, men etter fylte 25 år klarer ikke kroppen å reprodusere like mange nerveceller som antallet som dør. Dette medfører at man får dårligere immunforsvar, konsentrasjon og energinivå, og i verste fall langt mer alvorlige plager.

Kilde: Nasjonal digital læringsarena

Forskning viser signifikante resultater

National Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på Ginseng og hvilke virkninger det kan ha på immunforsvaret. Testen bestod av to testgrupper og varte i 3 uker.

Den ene gruppen inntok anbefalt mengde TigerGinseng hver dag (en tablett om dagen), og den andre gruppen inntok et placebo produkt. Ingen visste hvilken gruppe de tilhørte.

Etter 3 uker viste resultatene et interessant funn:

Testgruppen som hadde inntatt en tablett med TigerGinseng hver dag i 3 uker hadde et høyere innhold av T-celler (hvite blodceller) enn de i placebogruppen. I praksis betyr dette at TigerGinseng er svært bra for å holde kontroll på immunforsvar og gir signifikante forbedringer i kroppens generelle funksjon.

Konklusjonen av studien er altså at TigerGinseng gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Brukt i Kina i flere hundre år

I flere hundre år har kinesere brukt Ginseng som tilskudd til sitt kosthold, for å opprettholde noen av kroppens viktige funksjoner som blir dårligere med alderen. I Norge er det først de siste årene vi har fått øynene ordentlig opp for denne fantastiske planten.

– Jeg er så glad for at jeg ble tipset om TigerGinseng for 4-5 måneder siden! I over 5 år har jeg vært plaget med at jeg svært ofte blir syk, og hadde veldig lite overskudd. Hver gang noen i min omgangskrets ble dårlige, ble jeg også syk. Etter jeg begynte med TigerGinseng, har jeg vennegjengens beste immunforsvar, og forkjølelser nærmest “preller av meg”.

Dette sier 64 år gamle Anne-Grethe etter å ha brukt Ginseng i noen få måneder. Resultatet av den nye studien vises altså i resultater, også i Norge.

Bedre hukommelse på tigerginseng.no
Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste TigerGinseng i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Tiger Ginseng boks

For bedre

Konsentrasjon

For mer

Energi

For bedre

Hukommelse