Forskning på potens: Gir tydelige resultater på bedret evne

Er du en mann som ønsker å opprettholde maskuliniteten og et godt seksualliv uansett alder? Ved å bruke naturens beste potensmiddel kan du oppleve gledene ved et bedre seksualliv helt uten negative bivirkninger. Finn ut hva vitenskapen sier om hvorfor dette fungerer. 

Ereksjonssvikt kan påvirke selvfølelsen og forholdet til partner.

Er du for lav på testosteron?

Testosteron er det hormonet som har mest å si for din seksuelle lyst. Med alderen synker produksjonen av testosteron, og det er derfor ikke uvanlig at du på et tidspunkt kan oppleve problemer med din evne til å få ereksjon. De vanligste symptomene på at testosteronnivåer er lave:

  • Manglende seksuell interesse

     

  • Redusert ereksjonsevne

     

  • Mindre energi i hverdagen til f. eks. jobb og trening

     

  • Vektøkning – særlig rundt magen
Kulemage kan være et tegn på at kroppen din produserer mindre testosteron

Kjenner du deg igjen i noen av punktene over, bør du ta grep. For det er nemlig slik at de fleste menn opprettholder en interesse for et aktivt seksualliv selv om de blir eldre.

Forskning viser faktisk at over 90 prosent av norske menn mellom 60 og 75 år er seksuelt aktive.

Ønsker du ikke bare å være en del av statistikken, men også å forbedre kvaliteten på dine intime stunder? 

Med riktig støtte kan du fortsatt ha et tilfredsstillende seksualliv i mange år fremover.

Kilde: Forskning.no

Ginseng-Immunforsvar
Ginseng har i århundrer blitt kalt 'Mannens Rot' i Øst-Asia på grunn av sin antatte evne til å forsterke mannlig vitalitet og potens.

Forskningen forklarer "naturlig viagra"

I over 2000 år har ginseng blitt brukt som et middel til å forbedre seksuell ytelse i tradisjonell kinesisk medisin.

Ginseng inneholder stoffer som stimulerer produksjonen av nitrogenoksid i kroppen. Dette stoffet bidrar til å utvide blodårene i penis, og gi deg den gode ereksjonen du gjerne vil skal vare.

Ginseng kan også bidra til å redusere stress og øke energinivået, noe som kan være gunstig for seksuell funksjon.

Flere studier bekrefter det kineserene har visst i tusenvis av år. En gjennomgang av 7 studier viste for eksempel at ginseng er effektiv i behandling av erektil dysfunksjon, altså impotens, sammenlignet med placebo. 

Ginseng har også vist seg å kunne øke testosteronnivået hos menn. Nylig fant en systematisk gjennomgang av 11 studier, at ginseng økte testosteronnivået med gjennomsnittlig 10 % hos individene som deltok.

Helsefremmende potens

Det å opprettholde regelmessig seksuell aktivitet er mer enn en nytelse; det er også helsefremmende.

Regelmessige ereksjoner sikrer god blodgjennomstrømning til penis og virker forebyggende mot ereksjonsproblemer i fremtiden.

Å ha en sunn ereksjonsfunksjon er et tegn på god sirkulasjon og god helse – det er en integrert del av kroppens naturlige vedlikeholdssystem. Med TigerGinseng kan du støtte dette viktige systemet, slik at du kan prestere bedre fysisk hele tiden, ikke bare  i intime øyeblikk.

Seksuell helse er helhetlig helse – et aktivt sexliv bidrar til fysisk velvære og hormonbalanse.

Seksuell helse er essensielt for livskvalitet, uavhengig av alder. Ikke la din årgang dempe lidenskapen. Prøv TigerGinseng GRATIS* i dag og gi ditt intime liv den boosten det fortjener. Fordi hver mann fortjener å føle seg på topp, hver dag.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste TigerGinseng i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Tiger Ginseng boks