Det er ikke mulig å snakke om “en type hukommelse”, da vi har hukommelse med en rekke komponenter, og derfor har vi også flere typer hukommelser. Det finnes langtidshukommelse og arbeidsminne. Vi har også semantisk, episodisk og autobiografisk hukommelse. i tillegg til bevisst og ubevisst hukommelse.
Det er også svært vanlig et personer som er slitne eller overarbeidet, som mangler søvn eller hvile, føler at hukommelsen er svekket. I slike situasjoner er årsaken oftest at en er for sliten til å konsentrere seg tilstrekkelig om det en ser eller leser, og på den måten heller ikke husker det en har lest. Dette er ikke uttrykk for skade i hjernen, og er en forbigående tilstand. Men med alderen er sviktende hukommelse er vanligst i høy alder. Omtrent en av tre over 65 år klager over hukommelsesvansker, men bare 10-15 prosent av disse tar det opp med legen. Opplevelse av, eller følelse av svekket hukommelse, er dessuten plager uavhengig av alder.
Når du prøver å huske noe, siler hjernen raskt gjennom alt som er lagret der for å finne informasjonen. Etter hvert som vi blir eldre, får vi større problemer med å hente fram minner. Og når du som eldre skal finne fram et minne blir også minner som ikke er så relevante hentet frem. Det fører til et mer rotete minne.
Og det er her Ginseng kommer inn i bildet: Ginseng kan hjelpe deg å huske lettere og bevare hukommelsen lenger.
National Libary of Medicine har utført en studie der de ønsket å se effekten av Ginseng på hukommelsen. Studien hadde med friske personer, og flere av studiene fokuserte på effekten av Ginseng ekstrakten. Resultatene viste at det var en sammenheng mellom inntak av Ginseng og hukommelsen, den kognitive funksjonen, oppførsel og livskvalitet. De fant ingen bivirkninger under studien.
Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng GRATIS* i 30 dager!
Kontaktinformasjon
Snarveier