Tiger Ginseng logo

Ustabilt blodsukker - er det farlig?

Et stabilt og gunstig blodsukker kan redusere risikoen for senskader som alvorlige plager på hjerte og andre organer. 

Så fort glukosenivået i blodet begynner å øke, vil bukspyttkjertelen svare med å skille ut insulin. På denne måten er blodsukkeret til enhver tid under streng kontroll hos de uten plager. 

Friske personer kan ha nytte av å aktivt gå inn for og opprettholde et jevnt og stabilt blodsukker, ettersom små svingninger i blodglukosen – selv innenfor normalområdet, kan påvirke konsentrasjonen og prestasjonsevnen hos oss alle.

Dersom blodsukkeret blir lavt vil det gi en opplevelse av redusert overskudd og evne til å holde fokus.

Kan det virkelig være så enkelt?

De fleste av oss tenker ikke nødvendigvis på blodsukkeret vårt når vi er friske ellers, men det er faktisk veldig viktig for å unngå alvorlige plager nå eller senere i livet. Ingen ønsker å oppleve alvorlige hjerte plager eller plager på vitale organer. En BONUS man får ved å holde et stabilt blodsukker er at du vil merke en bedret konsentrasjon, samt mer overskudd i hverdagen. Det er noe vi alle ønsker oss, og som enkelt kan forbedres ved hjelp av et stabilt blodsukker. 

Kjent for å holde blodsukkeret i sjakk

Det at Ginseng har vært med på å senke blodsukkeret er ikke noe nytt.

Ginseng har vært brukt i Kina i over 5ooo år. Det har vært populært nettopp fordi det fungerer på en rekke funksjoner i kroppen. Å senke blodsukkeret er en av de kjente egenskapene Ginseng har.

Det er gjort en rekke studier på Ginseng, der fokuset har vært å måle effekten opp mot stabilisering av blodsukkeret.

I en av studiene var et av funnene at Ginseng er med på å senke blodsukkeret, også der personene har problemer med å regulere blodsukkeret naturlig i kroppen.  Det er bevist at du enkelt kan senke blodsukkeret ved hjelp av Ginseng i hverdagen. 

Ikke lev med et høyt blodsukker!

Nå gir vi dere muligheten til å teste ut TigerGinseng helt GRATIS! Vi er så sikre på at du vil oppleve en bedre hverdag ved bruk av TigerGinseng, og derfor gir vi deg muligheten til å teste ut dette helt GRATIS!

Ikke gå glipp av denne kampanjen – prøv helt gratis idag!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng GRATIS* i 30 dager!