Tiger Ginseng logo

Opplever du problemer med lysten?

Over halvparten av norske menn vil i løpet av livet utvikle problemer med lysten. Vi vet at det kan føre til betydelig redusert livskvalitet. Det er normalt at lysten blir mer uforutsigbar når vi blir eldre. Prosenten av menn med lyst problemer går naturlig nok opp med alderen.

De fleste opplever episoder hvor lysten kan svikte. Og for en god del blir det en vedvarende utfordring.

Det er ikke enkelt å forholde seg til problemer med lysten. Det kan være fortvilende både fysisk og psykisk. 

Ulike årsaker til problemet

  • Lave testosteronnivåer som kan føre til problemer med lysten
  • Redusert blodstrøm til kjønnsorganet
  • Nevrologiske plager
  • Endokrine plager
  • Psykologiske årsaker
  • Operasjon i underlivet eller strålebehandling
  • Bivirkninger av visse legemidler

Det er viktig å forstå forskjellen mellom ulike type problemer med lysten. En annen årsak til plagene kan være lave nivåer av testosteron i blodet.

Det finnes en løsning på problemet

Det hele handler om at vi ønsker å føle at manndom, styrke og maskuliniteten er intakt. Vi kan begynne å tvile på om vi duger.

Det snakkes sjeldent høyt om problemer med lysten. Det er veldig trist, ettersom det er viktig og langt vanligere enn vi tror. Det er ingen hyggelig følelse å sitte med, men det finnes heldigvis enkle grep vi kan ta. 

Dokumentert effekt på lysten

Ginseng har vært brukt i Kina i lang tid, og det er ikke uten grunn at dette kosttilskuddet er populært!

Det har de senere årene blitt populært til å behandle problemer med lysten, og det er gjort flere studier som viser til at Ginseng faktisk er en naturlig måte å få tilbake lysten på.

Det ble utført en studie der det totalt var med 6o deltagere med mild eller moderate lystproblemer. Det ble utført en blindtest der deler av gruppen mottok placebo og andre delen mottok 1000 mg Ginseng 3 ganger om dagen.

Etter 12 uker kom det frem at placebo gruppen viste ingen endring, men  gruppen som mottok Ginseng 3 ganger om dagen var det 20 personer som rapporterte inn forbedret lyst. Dermed kan vi konkludere med at Ginseng kan være et effektivt alternativ til behandling der vi sliter med lysten.

Ginseng har vært brukt i mange tusen år, og er et naturlig og trygt preparat. 

Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng GRATIS* i 30 dager!