Tiger Ginseng logo

Opplever du at lysten uteblir?

Over halvparten av norske menn vil i løpet av livet utvikle ereksjonsproblemer. Vi vet at det kan føre til betydelig redusert livskvalitet. Det er normalt at ereksjonen blir mer uforutsigbar når vi blir eldre. Prosenten av menn med ereksjonsproblemer går naturlig nok opp med alderen.

De fleste opplever episoder hvor ereksjonen svikter. Og for en god del blir sviktende ereksjon en vedvarende utfordring.

Det er ikke enkelt å forholde seg til ereksjonsproblemer. Det kan være fortvilende både fysisk og psykisk. Vi ønsker jo å ha et fungerende sexliv. 

Det finnes en løsning på problemet

Det hele handler om at vi ønsker å føle at manndom, styrke og maskuliniteten er intakt. Vi kan begynne å tvile på om vi duger.

Det snakkes sjeldent høyt om ereksjonsproblemer. Det er veldig trist, ettersom det er viktig og langt vanligere enn vi tror. Det er ingen hyggelig følelse å sitte med, men det finnes heldigvis enkle grep vi kan ta. 

Dokumentert effekt på ereksjonsproblemer

Ginseng har vært brukt i Kina i lang tid, og det er ikke uten grunn at dette kosttilskuddet er populært!

Det har de senere årene blitt populært til å behandle ereksjonsproblemer, og det er gjort flere studier som viser til at Ginseng faktisk er en naturlig måte å bli kvitt ereksjonsproblemene. 

Det ble utført en studie der det totalt var med 6o deltagere med mild eller moderate ereksjonsproblemer. Det ble utført en blindtest der deler av gruppen mottok placebo og andre delen mottok 1000 mg Ginseng 3 ganger om dagen.

Etter 12 uker kom det frem at placebo gruppen viste ingen endring, men  gruppen som mottok Ginseng 3 ganger om dagen var det 20 personer som rapporterte inn forbedret ereksjon. Dermed kan vi konkludere med at Ginseng kan være et effektivt alternativ til behandling av plager med ereksjonen. 

Ginseng har vært brukt i mange tusen år, og er et naturlig og trygt preparat. 

Ikke fortsett et liv med ereksjonsproblemer - prøv GRATIS idag!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste TigerGinseng HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Tiger Ginseng boks