Tiger Ginseng logo

Skal du ta 1 kosttilskudd så er det dette!

Tiger-Ginseng

TigerGinseng er produsert i Norge, og blir regelmessig testet for å sikre at den alltid holder den beste kvaliteten.

Er det forskjell på de ulike typer Ginseng?

Ginseng er en av de aller mest sentrale urter i kinesisk medisin, og har vært brukt siden over 200 år før Kristus. Fortsatt er det den mest populære medisinplanten i hele verden. 

Det er veldig mange aktører der ute som selger Ginseng. Dessverre er det så mye som 80% som er “jukset” med, og dette opplyses det sjeldent om. TigerGinseng blir regelmessig testet for å sikre at den alltid holder den beste kvaliteten. Vi bruker kun røtter som har vokst i 6-7 år, og vi bruker aldri blader, stilker eller siderøtter. 

Hvor raskt kan jeg forvente en effekt?

Ginseng er ikke et “vanlig” stimulerende stoff som f.eks koffein. Ginseng er et adoptgen, som vil si at det tilpasser seg hver enkelt kropp, og støtter der det er nødvendig. Denne evnen er det kun Ginsengroten som har i full utstrekning. Hvis kroppen din har en svakhet, vil Ginseng rette seg mot dette problemet først. Etter disse prioriterte oppgavene i kroppen er bedret, vil du begynne å merke bedring på energinivået. De fleste kan likevel merke at energinivået øker i løpet av ca 4 uker. Ginseng presser ikke ekstra energi ut av kroppen, som mange andre “energitilskudd” gjør. Ginseng retter opp feil og det som er av ubalanser i kroppen din. Dermed kommer også energien tilbake som følge av at hele kroppen er friskere. 

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kan jeg bruke TigerGinseng sammen med medisiner?

Vi har solgt TigerGinseng i over 15 år og har aldri opplevd en eneste kunde som har fått problemer på grunn av kombinasjonen TigerGinseng og andre medisiner.  Det er likevel alltid lurt å sjekke med legen før man begynner på et nytt kosttilskudd. Dette gjelder alle kosttilskudd og ikke kun TigerGinseng. 

Det finnes ikke noe som tyder på at TigerGinseng kan ødelegge effekten av medisiner. Tvert imot er det mye mer sannsynlig at syntetiske medisiner begrenser effekten av TigerGinseng. Det kan derfor være nødvendig å prøve seg frem med en økt dosering av TigerGinseng dersom du bruker andre sterke medisiner. 

Hva sier forskningen?

Åreforkalkning

Det er gjort studier som viser at Ginseng er gunstig for å bedre åreforkalkning i hjernen. 36% hadde svært god effekt og 54% hadde små forbedringer. Fremgangen ble målt ved at blodstrømmen til hjernen ble sammenlignet før og etter en periode på 6 måneder med Ginseng. Ginsenoidene hjelper leveren å bryte ned LDL-kolesterolet. På denne måten tas det ut av blodstrømmen og uskadeliggjøres. 

Aldring

Ginseng sikrer at blodårene forblir elastiske og at impulsene i sentral-nervesystemet fungerer bra. En russisk studie utført på rotter viste at de rottene som fikk Ginseng daglig levde i gjennomsnitt 21% lengre!

Hjertet

Ginseng senker hjerterytmen, og reduserer hjertets behov for oksygen. Ginseng gjør også at hjertemusklene er i stand til å takle større påkjenninger.

Lever

Ginseng beskytter leveren mot skade fra medisiner, alkohol og giftstoffer. 

Blodtrykk

Ginseng kan ofte være effektivt til å stabilisere blodsukkeret. 

Kolesterol

Studier indikerer at Ginseng gir lavere kolesterol av triglyserider.

Blodsukker

Ginseng kan ofte være effektivt med på å stabilisere blodsukkeret.

Hukommelse

Ginseng øker kroppens produksjon av adrenocoricotropisk hormon. Dette hormonet beskytter kroppens stress-beskyttelse-system. Ginseng har vist seg å bedre menneskers evne til å huske å lære. 

For bedre

Konsentrasjon

For mer

Energi

For bedre

Hukommelse

Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng GRATIS* i 30 dager!