SLIK FÅR DU BEDRE HUKOMMELSE MED GINSENG

Aldersrelatert tap av nerveceller medfører dårligere hukommelse

Når vi passerer 25 år, starter kroppens aldringsprosess. Denne prosessen skjer gradvis, og akselererer i takt med alderen. Nerveceller dør gjennom hele livet, men etter fylte 25 år klarer ikke kroppen å reprodusere like mange nerveceller som antallet som dør. Dette medfører at man får dårligere hukommelse, konsentrasjon og energinivå.

Kilde: Nasjonal digital læringsarena

Forskning viser signifikante resultater

National Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på Ginseng, og hvilken effekt regelmessig inntak av Ginseng har for vår kognitive funksjon. Testen ble utført gjennom at gruppen av testpersoner ble delt i to, og testen varte i 14 uker. Den ene gruppen inntok anbefalt mengde Ginseng hver dag, og den andre gruppen fikk et placeboprodukt. Testdeltakerne visste ikke selv hvilken gruppe de tilhørte.

Etter 14 uker viste studien interessante funn:

Samtlige deltakere i testgruppen som hadde inntatt Ginseng regelmessig, hadde forbedret hukommelsen i løpet av de 14 ukene testen varte. I tillegg viste studiene en signifikant forbedring i konsentrasjon, energinivå, humør og søvn. Dette var svært overraskende funn, da studien først og fremst dreide seg om å finne ut hvor stor effekt Ginseng har på hukommelsen.

Ginseng-forskning-på-hjernen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Brukt i Kina i flere hundre år

I flere hundre år har kinesere brukt Ginseng som tilskudd til sitt kosthold, for å opprettholde noen av kroppens viktige funksjoner som blir dårligere med alderen. I Norge er det først de siste årene vi har fått øynene ordentlig opp for denne fantastiske planten.

– De siste 10 årene har hukommelsen blitt dårligere og dårligere. Jeg har aldri glemt det som skjedde for 20, 30 eller 40 år siden, men korttidsminnet har blitt vesentlig dårligere. Nå har jeg brukt Tiger Ginseng i 4 måneder, og jeg har ikke måtte lete etter nøklene mine en eneste gang! Det er helt fantastisk å ha fått tilbake hukommelsen og oppmerksomheten!

Dette sier 76 år gamle Siv-Anita K. etter å ha brukt Ginseng i noen få måneder. Resultatet av den nye studien vises altså i resultater, også i Norge.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng i 30 dager!

Exit mobile version