Tiger Ginseng logo

Hver 4 nordmann over 51 år opplever det

De fleste menn opplever en eller annen gang ereksjonsproblemer og dette er normalt. Ifølge en undersøkelse som RFSU har gjort, kan ereksjonsproblemer føre til lav selvfølelse, nedstemthet og usikkerhet i parforholdet. Hos menn i alderen 35–50 år har omtrent 11 prosent ereksjonsproblemer. I gruppen over 51 år gjelder det så mange som hver fjerde mann. Det betyr at ca. 290 000 norske menn har problemer med ereksjonen.

Noen menn kan ikke få erigert penis i det hele tatt, mens andre opplever at penis ikke er stiv nok til å ha et samleie. Hos noen kan problemet komme og gå.

Ulike årsaker til problemet

  • Lave testosteronnivåer som kan føre til redusert sexlyst
  • Redusert blodstrøm til penis 
  • Nevrologiske plager
  • Endokrine plager
  • Psykologiske årsaker
  • Operasjon i underlivet eller strålebehandling
  • Bivirkninger av visse legemidler
 
Det er viktig å forstå forskjellen mellom ulike typer potensproblemer. En annen årsak til potensproblemer kan være lave nivåer av testosteron i blodet.

Studie viser en klar forbedring

Ginseng har vært brukt i Kina i over 5000 år, og det er ikke uten grunn at dette kosttilskuddet er populært!

Det har de senere årene blitt populært til å behandle ereksjonsproblemer, og det er gjort flere studier som viser til at Ginseng faktisk er en naturlig måte å bli kvitt ereksjonsproblemene.

Det ble utført en studie der det totalt var med 60 deltagere med mild eller moderate ereksjonsproblemer. Det ble utført en blindtest der deler av gruppen mottok placebo og andre delen mottok 1000 mg Ginseng 3 ganger om dagen.

Etter 12 uker kom det frem at placebo gruppen viste ingen endring, men  gruppen som mottok Ginseng 3 ganger om dagen var det 20 personer som rapporterte inn forbedret ereksjon. Dermed kan vi konkludere med at Ginseng kan være et effektivt alternativ til behandling av plager med ereksjonen.

Ikke fortsett et liv med ereksjonsproblemer - prøv GRATIS idag!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng GRATIS* i 30 dager!