Tiger Ginseng logo

Revolusjonerende funn:

Revolusjonerende funn:

Spis dette hver dag, og få bedre hukommelse og immunforsvar

Spis dette hver dag, og få bedre hukommelse og immunforsvar

Sliter du med dårligere hukommelse og immunforsvar?

Aldersrelatert tap av nerveceller medfører dårligere hukommelse.

Når vi passerer 25 år, starter kroppens aldringsprosess. Denne prosessen skjer gradvis, og akselererer i takt med alderen. Nerveceller dør gjennom hele livet, men etter fylte 25 år klarer ikke kroppen å reprodusere like mange nerveceller som antallet som dør. Dette medfører at man får dårligere hukommelse, konsentrasjon og energinivå.

Kilde: Nasjonal digital læringsarena

Siv-Anitas korttidsminne ble dårligere og dårligere

– De siste 10 årene har hukommelsen blitt dårligere og dårligere. Jeg har aldri glemt det som skjedde for 20, 30 eller 40 år siden, men korttidsminnet har blitt vesentlig dårligere. Nå har jeg brukt dette i 4 måneder, og jeg har ikke måtte lete etter nøklene mine en eneste gang! Det er helt fantastisk å ha fått tilbake hukommelsen og oppmerksomheten!

Dette sier 76 år gamle Siv-Anita K. etter å ha brukt det i noen få måneder.

Siv Anita 76 år

Hva inneholder dette kosttilskuddet?

– Brukt i århundrer, og nå har det endelig kommet til Norge!

I store deler av Kina har de spist dette hver dag i mange hundre år, men i Norge har vi ikke fått øynene opp for dette kosttilskuddet før de siste årene. Nå har moderne forskning og kliniske studier bevist at det mange i Kina har visst i lang tid er sant:

Spis dette hver dag, og bli få. bedre hukommelse og immunforsvar. I tillegg er det også minimum én annen ting dette også er veldig bra for!

Ny forskning viser signifikante resultater for bedre hukommelse

National Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på ingrediensene, og hvilken effekt regelmessig inntak av dette har for vår kognitive funksjon. Testen ble utført gjennom at gruppen av testpersoner ble delt i to, og testen varte i 14 uker. Den ene gruppen inntok anbefalt mengde hver dag, og den andre gruppen fikk et placeboprodukt. Testdeltakerne visste ikke selv hvilken gruppe de tilhørte.

Etter 14 uker viste studien interessante funn:

Samtlige deltakere i testgruppen som hadde inntatt produktet regelmessig, hadde forbedret hukommelsen i løpet av de 14 ukene testen varte. I tillegg viste studiene en signifikant forbedring i konsentrasjon, energinivå, humør og søvn. 

Dette var svært overraskende funn, da studien først og fremst dreide seg om å finne ut hvor stor effekt dette har på hukommelsen.

Nerveceller begynner å dø etter fylte 25 år

Når nervecellenes DNA ikke repareres godt nok, blir cellene gradvis ødelagt, for etter hvert å gå tapt når vi blir eldre. Denne prosessen begynner allerede i midten av tjueårene, og har stor effekt på mange av kroppens og hodets viktigste funksjoner.

Ginseng immunforsvar

Brukt i Kina i flere hundre år

I flere hundre år har kinesere brukt dette som tilskudd til sitt kosthold, for å opprettholde noen av kroppens viktige funksjoner som blir dårligere med alderen. I Norge er det først de siste årene vi har fått øynene ordentlig opp for denne fantastiske planten.

– Jeg er så glad for at jeg ble tipset om dette for 4-5 måneder siden! I over 5 år har jeg vært plaget med at jeg svært ofte blir syk, og hadde veldig lite overskudd. Hver gang noen i min omgangskrets ble dårlige, ble jeg også syk. Etter jeg begynte med dette regelmessig, har jeg vennegjengens beste immunforsvar, og forkjølelser nærmest “preller av meg”.

Dette sier 64 år gamle Anne-Grethe etter å ha brukt tilskuddet i noen få måneder. Resultatet av den nye studien vises altså i resultater, også i Norge.

 

 

Mange nordmenn sliter med dårlig hukommelse og immunforsvar

De aller fleste får vesentlig dårligere hukommelse etter fylte 70 år. Likevel er det svært mange som merker tegnene allerede i 40- og 50 års alderen (Kilde: Lommelegen). Når er egentlig glemsomhet grunn til bekymring?

Immunforsvaret blir dårligere med alderen – det er ikke noe nytt. De siste årene har det dog blitt mer og mer fokus på hvordan man kan forbedre immunforsvaret, også når man er over alderen som normalt gjør at immunforsvaret blir dårligere. 

Forskere har brukt mye tid på å finne ut hvorfor dette fungerer så godt for immunforsvaret for alle over 50 år

På lik linje med forskningen om hukommelse, har National Library of Medicine også forsket på virkningen på immunforsvaret. Svaret sjokkerte forskerne.

Gjennom en tre-ukers studie, fikk forskerne svaret:

Den ene gruppen inntok anbefalt mengde hver dag (en tablett om dagen), og den andre gruppen inntok et placebo produkt. Ingen visste hvilken gruppe de tilhørte.

Etter 3 uker viste resultatene et interessant funn:

Testgruppen som hadde inntatt en tablett hver dag i 3 uker hadde et høyere innhold av T-celler (hvite blodceller) enn de i placebogruppen. I praksis betyr dette at ingrediensen er svært bra for å holde kontroll på immunforsvar, og gir signifikante forbedringer i kroppens generelle funksjon.

Konklusjonen av studien er altså at dette gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

5 Gode grunner til å bruke Tiger Ginseng

Har endelig fått tilbake en normal hverdag

Trine (60) har en travel og tidkrevende hverdag, og trenger derfor all den energien hun kan få. Derfor var hun ikke i tvil når hun kom over Tiger Ginseng. 

-Jeg har brukt Tiger Ginseng i mange år, og tør ikke å slutte på de. Nå har jeg endelig energi nok til å takle en hverdag som ikke er A4, og tør ikke å tenke på hvor lite energi jeg tidligere hadde.

Trine har som mange andre en stressende hverdag og slet med å ha ork til daglige gjøremål. Redningen ble Tiger Ginseng. 

Tiger Ginseng kan gi energi, i tillegg til at det kan gi bedre hukommelse og konsentrasjon. 

Trine

Brukt i Kina i flere hundre år

I flere hundre år har kinesere brukt Ginseng som tilskudd til sitt kosthold, for å opprettholde noen av kroppens viktige funksjoner som blir dårligere med alderen. I Norge er det først de siste årene vi har fått øynene ordentlig opp for denne fantastiske planten.

– Nå er venner og bekjente misunnelige på all energien min, og spør meg hvor jeg får den fra. Mange mennesker har en krevende hverdag, og da er det viktig å ha nok energi til å takle dagene. Det er takket være Tiger Ginseng at jeg fungerer i det daglige. 

Dette sier 60 år gamle Trine etter å ha brukt Tiger Ginseng

Ginseng rot

Er det forskjell på de ulike typer Ginseng?

Ginseng er en av de aller mest sentrale urter i kinesisk medisin, og har vært brukt siden over 200 år før Kristus. Fortsatt er det den mest populære medisinplanten i hele verden. 

Det er veldig mange aktører der ute som selger Ginseng. Dessverre er det så mye som 80% som er “jukset” med, og dette opplyses det sjeldent om.

TigerGinseng blir regelmessig testet for å sikre at den alltid holder den beste kvaliteten. Vi bruker kun røtter som har vokst i 6-7 år, og vi bruker aldri blader, stilker eller siderøtter. 

5 gode grunner til å teste dette:

1. Få bedre konsentrasjon

Etter passerte 40 år, taper vi flere nerveceller enn vi klarer å produsere, og dette fører til blant annet dårligere hukommelse og konsentrasjon. Med Tiger Ginseng kan merke bedring på både konsentrasjonen og hukommelsen.

Les også: Forskning og studier på Ginseng

  • Sliter du med dårligere konsentrasjon?
  • Glemmer ting du oftere enn tidligere?
  • Har du ikke nok overskudd i hverdagen?

2. Få mildere sykdomsforløp

Ginseng har en dokumentert effekt på immunforsvaret. Studier som er utført viser at gruppen som fikk Tiger Ginseng hadde litt færre forkjølelser per person. I tillegg slapp gruppen unna med mindre plager og færre dager med symptomer. I tillegg vil Tiger Ginseng hjelpe deg å opprettholde er godt immunforsvar.

3. Få mer energi

Tiger Ginseng kan hjelpe med å stimulere fysisk og mental aktivitet hos mennesker som føler seg slitne og utbrente.

Det er gjort flere studier på at Tiger Ginseng har gitt mennesker som er slitne og utbrente mer energi og mindre utmattelse.

Tiger Ginseng er kjent for å ha god effekt på energinivået i kroppen, både fysisk og psykisk.

Det er gjort flere studier på dette, og det er bekreftet at ved å ta Tiger Ginseng ga det en økt følelse av energi hos personer som led av utmattelse.

4. Få et bedre immunforsvar

Ginseng har i flere tusen år styrket immunforsvaret til mennesker. Tiger Ginseng inneholder adoptogener, som hjelper kroppen din med å holde immunforsvaret i sjakk. Det virker omtrent som et antioksidant, og virker avgiftene og leverbeskyttende. Dermed øker den kroppens motstandskraft, og gir et bedre immunforsvar.

ginseng (1)

5. Få økt sexlyst

Tiger Ginseng blir kalt den naturlige Viagra, og har solid forskning bak den. Forskere har gjennomgått syv studier av rød ginseng og ereksjonsproblemer i 2008. De konkluderte med at det var bevis for effektiviteten av rød ginseng i behandlingen av erektil dysfunksjon.

Ginsenosider er et element som er tilstede i Panax ginseng-ekstrakt som viser seg å forbedre ereksjonen. Virkningen av Panax ginseng ser ut til å være mest effektiv for de med høye lipider i deres blod og metabolske syndrom. Denne urt er kjent for å ha alle egenskaper som kan redusere ereksjonsproblemer.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng GRATIS* i 30 dager!