Revolusjonerende funn:

Revolusjonerende funn:

Spis dette hver dag, og få tilbake ereksjonen

Spis dette hver dag, og få tilbake ereksjonen

Endelig kan du få ereksjonen tilbake!

De fleste menn opplever en eller annen gang problemer med ereksjonen og dette er normalt. Ifølge en undersøkelse som RFSU har gjort, kan mangel på ereksjon føre til lav selvfølelse, nedstemthet og usikkerhet i parforholdet. Hos menn i alderen 35–50 år har omtrent 11 prosent problemer med ereksjonen. I gruppen over 51 år gjelder det så mange som hver fjerde mann. Det betyr at ca. 290 000 norske menn har problemer med ereksjonen.

Ulike årsaker til problemet

  • Lave testosteronnivåer som kan føre til redusert ereksjon
  • Redusert blodstrøm til penis
  • Nevrologiske plager
  • Endokrine plager
  • Psykologiske årsaker
  • Operasjon i underlivet eller strålebehandling
  • Bivirkninger av visse legemidler
Tiger Ginseng

Det finnes en løsning på problemet​

Det hele handler om at vi ønsker å føle at manndom, styrke og maskuliniteten er intakt. Vi kan begynne å tvile på om vi duger.

Det snakkes sjeldent høyt om ereksjonsproblemer. Det er veldig trist, ettersom det er viktig og langt vanligere enn vi tror. Det er ingen hyggelig følelse å sitte med, men det finnes heldigvis enkle grep vi kan ta. 

Positiv effekt på mannlig fruktbarhet

Ginseng har vært brukt i KIna i over 5000 år, og det er ikke uten grunn at dette kosttilskuddet er populært!

Det har de senere årene blitt populært til å behandle ereksjonsproblemer, og det er gjort flere studier som viser til at Ginseng faktisk er en naturlig måte å bli kvitt ereksjonsproblemene. 

Det ble utført en studie der det totalt var med 60 deltagere med mild eller moderate ereksjonsproblemer. Det ble utført en blindtest der deler av gruppen mottok placebo og andre delen mottok 1000 mg Ginseng 3 ganger om dagen.

Etter 12 uker kom det frem at placebo gruppen viste ingen endring, men  gruppen som mottok Ginseng 3 ganger om dagen var det 20 personer som rapporterte inn forbedret ereksjon. Dermed kan vi konkludere med at Ginseng kan være et effektivt alternativ til behandling av plager med ereksjonen. 

 

Anses som et trygt og effektivt middel for økt fruktbarhet

Tiger Ginseng kan hjelpe par med å vedlikeholde seksuell funksjon og støtter helsen til reproduksjonsorganene.

Dette her skapt en etterspørsel etter kosttilskudd som har vist seg som trygge og virkningsfulle. Bruken av Tiger Ginseng har tatt til, siden rotekstraktet fra planten dertil også har vist seg å ha en positiv effekt på hukommelse og immunforsvar, i tillegg til at det ser ut til å være en direkte bevarende effekt på fruktbarheten.

5 Gode grunner til å bruke Tiger Ginseng

Sliter du med dårligere hukommelse og immunforsvar?

Aldersrelatert tap av nerveceller medfører dårligere hukommelse.

Når vi passerer 25 år, starter kroppens aldringsprosess. Denne prosessen skjer gradvis, og akselererer i takt med alderen. Nerveceller dør gjennom hele livet, men etter fylte 25 år klarer ikke kroppen å reprodusere like mange nerveceller som antallet som dør. Dette medfører at man får dårligere hukommelse, konsentrasjon og energinivå.

Kilde: Nasjonal digital læringsarena

Siv Anita 76 år

Siv-Anitas korttidsminne ble dårligere og dårligere

– De siste 10 årene har hukommelsen blitt dårligere og dårligere. Jeg har aldri glemt det som skjedde for 20, 30 eller 40 år siden, men korttidsminnet har blitt vesentlig dårligere. 

Nå har jeg brukt dette i 4 måneder, og jeg har ikke måtte lete etter nøklene mine en eneste gang! Det er helt fantastisk å ha fått tilbake hukommelsen og oppmerksomheten!

Dette sier 76 år gamle Siv-Anita K. etter å ha brukt det i noen få måneder.

5 gode grunner til å teste dette:

1. Få bedre konsentrasjon

Etter passerte 40 år, taper vi flere nerveceller enn vi klarer å produsere, og dette fører til blant annet dårligere hukommelse og konsentrasjon. Med Tiger Ginseng kan merke bedring på både konsentrasjonen og hukommelsen.

Les også: Forskning og studier på Ginseng

  • Sliter du med dårligere konsentrasjon?
  • Glemmer ting du oftere enn tidligere?
  • Har du ikke nok overskudd i hverdagen?

2. Få mildere sykdomsforløp

Ginseng har en dokumentert effekt på immunforsvaret. Studier som er utført viser at gruppen som fikk Tiger Ginseng hadde litt færre forkjølelser per person. I tillegg slapp gruppen unna med mindre plager og færre dager med symptomer. I tillegg vil Tiger Ginseng hjelpe deg å opprettholde er godt immunforsvar.

3. Få mer energi

Tiger Ginseng kan hjelpe med å stimulere fysisk og mental aktivitet hos mennesker som føler seg slitne og utbrente.

Det er gjort flere studier på at Tiger Ginseng har gitt mennesker som er slitne og utbrente mer energi og mindre utmattelse.

Tiger Ginseng er kjent for å ha god effekt på energinivået i kroppen, både fysisk og psykisk.

Det er gjort flere studier på dette, og det er bekreftet at ved å ta Tiger Ginseng ga det en økt følelse av energi hos personer som led av utmattelse.

old people bad memory

4. Få et bedre immunforsvar

Ginseng har i flere tusen år styrket immunforsvaret til mennesker. Tiger Ginseng inneholder adoptogener, som hjelper kroppen din med å holde immunforsvaret i sjakk. Det virker omtrent som et antioksidant, og virker avgiftene og leverbeskyttende. Dermed øker den kroppens motstandskraft, og gir et bedre immunforsvar.

5. Få økt ereksjon

Tiger Ginseng blir kalt den naturlige Viagra, og har solid forskning bak den. Forskere har gjennomgått syv studier av rød ginseng og ereksjonsproblemer i 2008. De konkluderte med at det var bevis for effektiviteten av rød ginseng i behandlingen av erektil dysfunksjon.

Ginsenosider er et element som er tilstede i Panax ginseng-ekstrakt som viser seg å forbedre ereksjonen. Virkningen av Panax ginseng ser ut til å være mest effektiv for de med høye lipider i deres blod og metabolske syndrom. Denne urt er kjent for å ha alle egenskaper som kan redusere ereksjonsproblemer.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve TigerGinseng GRATIS* i 30 dager!